Първата в света клиника – истинска фабрика с конвейер от сурогатни майки, вече работи и ражда бебета “на килограм”

„Бог ме назначи”, казва лекарката, която развива идеята “утроба под наем” вече няколко години. Клиниката е нейна собственост и в проекта са инвестирани милиони долари, за да се превърне в истинска фабрика за бебета. Все още кипи строителна дейност, но „конвейерът“ работи, разказва BBC.

100бременни индийки под вещото око на д-р Наяни Пател очакват да износят и родят бебета за продан. В окончателен вид комплексът за „производство на бебета“ строящ се в град Анад на индийския щат Гуджарат ще включва освен клиниката за извършване на медицинските процедури, още родилен дом, офиси, хотелска част с ресторант и магазини за подаръци.bebe

Всичко е прозрачно и ясно разпределено, както подобава за сериозен бизнес. Сурогатната майка получава $8 хил. за всяко бебе, а бъдещите родители заплащат за услугите и грижите $28000. Дори не е необходимо да пътуват – трябва само да изпратят на адреса яйцеклетка и семенна течност, и в уречения срок да дойдат и си приберат детето.Морално-етични проблеми не съществуват, а правителството стимулира заетостта. В страната с доход от 40 долара месечно на семейство, утробата под наем е истинска златна мина. Само че д-р Наяни Пател твърди, че се спазват железни правила и една жена не може да роди при нея повече от три пъти.Идеята за „промишлено производство“ на бебета чрез сурогатни майки печели на индийката и много врагове. Независимо от смъртните заплахи, които вече е получила, тя смята да продължи, пише dailymail.co.uk.айчинството е също вид работа и се заплаща повече от подобаващо, признават благодарни индийки, замогнали се дори с едно раждане. Досега около 600 деца от конвейра са ощастливили родителите си по цял свят, благодарение на фабриката за бебета, която работи под ръководството на д-р Наяни Пател.

Източник:chudesa.net