Това е  драмата на една жена, жертва на грешка на лекар, който съсипа живота й!

Днес Тодорка Бояджиева е на 68 години. Почти 10 години жената от малко село близо до Димитровград не може да става от леглото, защото единият й крак тежи цели 150 кг.

Преди 10 години Тодорка Бояджиева претърпява гинекологична операция. Лекарят срязал лимфен възел, защото проявил невнимание.

Лимфната течност се събира в крака наТодорка. Днес болният крак тежи цели 150 кг, а неговата обиколка е 150 см,  писаха в сайта lechitel.net.

bolest

През първите години Тодорка все пак можела да става от леглото и да се движи в стаята, да се къпе и да върши дребни домакински задължения.

Но, после кракът започнал да става все по-голям и по-голям. Редица опитни хирурзи са преглеждалиТодорка, но никой от тях не смее да я подложи наоперация, защото изпитва притеснения в крайния резултат.

Синът на Тодорка вече е изпаднал в пълно отчаяние, защото не знае къде да търси компетентна помощ. В момента той е личен асистент на своята майка, но до кога!

Преди време писахме за мъж от Северна Индия, който има огромен тумор на лицето. Мъжът може единствено да проси, за да преживява, но въпреки огромното нещастие, той е доволен от своята съдба, защото поне е жив.

Източник:chudesa.net