Гарнирането на храна за деца с вредители се превърна в мода. След като преди време в пловдивска болница поднесоха на момиченце попара с мъртва мишка, момченце от Варна също получи изненада за вечеря. Малкият Коко без малко да погълне жива хлебарка, гарнитура към любимите му картофи соте, съобщава Petel.bg.

Майката на малчугана купила готовото ястие от голяма търговска верига, откъдето пазарувала често.

hlebarka

„Сякаш майчиният ми инстинкт ми подсказваше, че нещо не е наред. Реших първо аз да опитам картофите, преди да дам на детето. В мига, в който боднах един с вилицата и го поднесох към устата си, видях огромна хлебарка. Ужасих се и повърнах! Добре че Коко не си взе първи“, разказа потресената майка.

Потресената жена решила да потърси правата си в супермаркета. От ръководството се оправдали, че нямат идея как насекомото е попаднало в картофите. Те обяснили на възмутената Антония, че преди да приготвят храната, тя е била дълбоко замразена във фризер.

Все пак майката отвоювала макар и малка победа – от магазина ѝ се извинили с евтина бутилка вино. Тя обаче се е зарекла да не стъпва повече в тази търговска верига.

Източник:inews.bg