Най-възрастната дама в къщата на ВИП Брадър, но засега и най-палавата, е на път да срине авторитета си пред цяла България. След като остана сама, Мира Радева започна да се усуква около стратега Пламен, да се отърква уж неволно в него, да го гледа с влажни очи и да го хвали колко е умен  и всячески да го държи до себе си, гледайки тържествено Ваня Червенкова – в смисъл виж каква съм, колко съм желана, а теб никой не те иска.  След като демонстрира близостта си с младежа, операторите пуснаха кадър от миналата седмица, където Мира също палува, но насън.

Тя сподели без капка свян не с кого да е, а със собствената си дъщеря Анна, малко преди тя да излезе от Къщата, че е сънувала мокър сън. Социоложката не само сподели, ами и обрисува усещанията си.miraСънувам, че той си мие зъбите. И това е страшно секси. И ме кани и аз да измия моите. И така започваме заедно да си ги мием. След това аз започнах да му правя с четката други работи, сещаш се какви, после той на мен и беше страшно хубаво. На устните й се появи доста похотлива усмивка, а дъщеря й се чудеше накъде да да гледа и кимаше като механична кукла с глава.

Мира се оказа най-невъздържаната от съквартирантите по повод на с*кса. Тя влезе с любовника си, но нямаше как да контактуват интимно пред децата си. След това той излезе. Собствените й дъщеря и зет, които са младоженци, спаха като прилежни другарчета, единствено се прегръщаха.

Останалите дами не сподялят усещанията си, дори и Лияна, която е в разцвета на силите си, но самата тя пък е казвала неведнъж, че е свикнала на въздържание. Станка пък се шегува, че при такава суша нищо чудно някой да изтрещи. Йоана е сериозна и твърди, че си има човек отвън, който я чака и който я гледа, така че никакви волности не би си позволила. Ваня Червенкова пък само си мечтае да срещне мъжа на мечтите си, но тя си го мечтае това от 20 години.

Само Мира с удоволствие разказва за се*суалните си подвизи и дори как се хвърлила в леглото на неин колега, за да направи напук на мъжа си.

Източник:skandalno.net