“Офертата” е на цена от 50 лева.

На ужасяващо разкритие се натъкнаха репортери от вестник “Монитор”. Момичета от елитни училища в Кюстендил предлагат платени ласки срещу сумата от 50 лева. “Сделката” се случва във Фейсбук, където едно от момичетата, на 16 години, редовно си чатело с по-възрастни мъже като им предлагало услугите си.

На шокиращото разкритие са се натъкнали разследващи след като сложили поставено лице, което да пише на момичето.

uèni`ki

Въпросният полицай се представил за 38-годишен мъж и без проблем бил допуснат от момичето до приятелите й. В профила си ученичката е качила провокативни снимки, на които се целува с други момичета и редица провокативни коментари под кадрите.

При последвалият виртуален флирт, девойката разкрила, че притежава солиден опит като не се стеснява и от по-разкрепостени изпълнения в леглото. Ученичката споделила с мъжа, че е готова да му предложи услугите си срещу заплащане от 50 лева.

Разследващите са взели мерки като са уведомили близките на момичето, което е ученичка в престижна гимназия в града. Това не е първия случай на проституция от малолетни, които използват Фейсбук, за да предлагат услугите си.

Полицаите работят всеки месец, за да се ограничи това явление като до момента са разследвани над 100 момичета, предлагащи платени ласки в социалната мрежа.

Източник:razkritia.com