Призракът е на служителка от авиолиниите, която е починала преди 15 години

Призрак спаси живота на десетки пътници при инцидент със самолет на Тайландските авиолинии в Бангкок. По време на разследване на трагичната катастрофа от комисия на Националното самолетно управление на Тайланд, експертите се натъкнали на стюардеса-призрак, която спомогнала на десетки пътници да се евакуират от борда. Съобщение за тази мистерия е разказана от Трети национален телевизионен канал на Тайланд, на който се позова РИА „Новости”, цитирана от БЛИЦ.prizrak

Инцидентът станал на 15 септември. Самолетът излетял от летището на Гуанчжоу в Китай, но се наложило да се приземи в Бангкок с повреден колесник, заради което той излязъл извън пистата. От пътниците на борда на самолета, 13 души са пострадали при евакуацията. Преживели тази трагедия споделят, че в този момент е било много страшно положението, тъй като е имало паника сред хората от опасността самолета да се запали. Всички моментално се втурнали към аварийните изходи. В този момент нещата излезли извън контрол и стюардесите не могли да въдворят ред сред пътниците.

След като няколко души пострадали в морето от натискащи се тела, които се блъскали да излязат през изхода, ненадейно се появила жена – стюардеса, облечена в национални тайландски дрехи. В този миг тя изключително спокойно призовала всички да се спрат на местата си и това дало моментално ефект. Тя накарала всички да се подредят и стегнато да напуснат самолета. След като приключила евакуацията повече никой от пътниците или екипажа на летателния съд не видял въпросната стюардеса, разказа пътник от самолета.

При разследването обаче полицаите установили, че всички стюарди в екипажа са облечени в униформи на авиолиниите, а не в традиционни носии. Експерти по мистерии и призраци посочват, че тайнствената жена е всъщност призрак на починалата през 1998 г. при катастрофа на самолет на Тайландските авиолинии стюардеса.

Източник:chudesa.net