ujas

Полицейското управление в Камено към момента е обградено от бащи на ученици, които искат публичен линч за изнасилвача на малката Марияна Р., съобщава „Флагман.бг“, като цитира местните жители.49-годишният им съгражданин Васил Златев Кънчев е задържан вътре и не може да бъде транспортиран за психиатрията за експертиза, тъй като родителите искат да го разкъсат с ръцете си.

„Докато ние скандираме отвън, разбираме, че този мизерник вътре в ареста искал да яде баничка. Видяхме как един от униформените отиде да му купи храна“, казват протестиращите.

Всички са настръхнали в подкрепа на бащата на първокласничката – Р.И.Х, който от шест дни не е на себе си. Човекът е почтен и вади прехраната на семейството си, работейки по 15 часа в дърводобивно предприятие, началник му е бившият кмет на Камено Димитър Которов, който потвърди, че подчиненият му е свестен и работлив.

Р.И.Х. живее в скромна къща, но не е беден. Той със съпругата му отглеждат трите си деца. Семейството има всичко, което му е нужно.

Момиченцето е изписано от болницата, но сега се нуждае от дълго лечение на половата система. Нанесена му тежка психическа травма. Не може да заспи и през цялото време мълчи, свито на кълбо, с кръстосани в самозащита ръце. Нощем не може да заспи.

„Възмутени сме и не смеем да пуснем децата си навън, защото за този човек отдавна всичко се знае от полицаите. Можеха отдавна да го освидетелстват и да не го вадят от лудницата“, казват възрастни жени от махалата, които съдействали, за да се разкрие престъплението и да получи психопатът заслужена присъда.

Хората разказаха и покъртителната история на родителите на Васил и на съпругата му Нели, с която се разделили, защото той посегнал да изнасилва и дъщеричката си. Както вече ви съобщихме, в Камено от години се носи слухът, че майката на Васил – Митра, се е обесила, след като е била изнасилена от сина си. Месец след това умира и баща му Злати.

източник: blitz.bg