Страхът на актрисата от заболяване достигна невиждани размери.

Сагата около световно известната актриса Анджелина Джоли продължава с пълна сила. Позовавайки се на свои източници, списание „Пийпъл” разкри, че Анджелина има планове да се подложи на още една операция по отстраняване на яйчниците, цитират от Новини БГ. Причината за това и решение е увреждането на ген BRCA1 , който я поставя под риск да развие рак на по-късен етап.

Припомняме ви, че преди няколко дена стана ясно, че Анджелина се е подложила на операция по премахването и на двете й гърди.

andjelina

Актрисата сподели в емоционална статия за вестник „Ню Йорк Таймс”, че искрено се притеснява от болестта и желае това й действие да послужи за пример на други жени. Като основен факт за решението си тя изтъква, че след направената масектомия рискът от рак на гърдата е спаднал от 87% на 5%.

Разбира се това ? решение е било напълно подкрепено от годеникът и Брат Пит. Той заяви публично за „Лондон’с Ивнинг Стандарт”, че подкрепя Анджелина и намира решението ? за правилно. Звездната двойка споделя, че за тях най-важното е да са заедно и да имат дълъг и щастлив живот с техните деца.

От „Пийпъл” разкриват също така, че през 2007 година заради увреждането на същия този ген BRCA1 Анджелина Джоли загуби своята майка, което всъщност е основната причина за страха й.

Източник:razkritia.com