Смъртоносен двубой едва не отне живота на футболен фен.

В интернет бе разпространен клип, в който е запечатан брутален бой между фенове на Ботев-Пловдив и Локомотив-Пловдив. Вероятно битката е уговорена предварително, защото на двубоя има зяпачи, както и хроникьор, който е заснел клипа с телефона си. В боя участват двама младежи, привърженици на противниковите отбори.
Битката се разиграва в пуста местност.boi

Авторите на клипа сами уточняват, че става въпрос за феновете на двата пловдивски отбора Ботев и Локо. Към края на клипчето се чува думата “бултраси”, термин, характерен за агитката на Ботев. Боят е изключително брутален и жесток, тъй като очевидно по-едрият младеж поваля на земята своя противник и започва да го души. Хората, които наблюдават действията му, му казват да спре и само да го бие. Младежът обаче не спира, докато опонентът му не изпада в безсъзнание. Вече паднал на земята, той е ритан в главата, а малко след това нападателят скача върху главата му с двата си крака. Накрая дори се чува заплахата, че следващият път младежът ще бъде застрелян.

В многобройните коментари по форумите повечето потребители призовават прокуратурата да се самосезира и да даде на съд побойника.

Източник:razkritia.com