Фермер попаднал на малко живо зелено човече, откривателят му от страх решил да го убие, а после тайнствено загинал.

Фермер от Мексико попаднал на малко живо зелено човече. Мъжът толкова се уплашил от ужасяващия му външен вид и решил да го убие. Марио Лопес споделил, че взел решение да го удави в кладенец. Часове наред той натискал създанието във водата, но то не умирало. Накрая все пак съществото издъхнало. Мъжът дълго време пазел останките от мистериозното човече, но накрая решил да го даде в университетска лаборатория, за да му кажат със сигурност дали е извънземен представител.izwyn

Учените започнали различни тестове, които доказали, че тайнственото зелено човече е непознато за науката. Неговият скелет наподобявал на влечуго, зъбите му нямали корени. Същевременно то имало и доста черти като на човек. Създанието било с голям, добре оформен и развит мозък.

Малко след това Лопес внезапно загива. Съседи го откриват в овъглената му кола. Според местните жители извънземните са си отмъстили за смъртта на малкото зелено човече.

Като допълнение към мистиката, мексиканският НЛО експерт Хайме Мусан сподели, че в този регион на страната често се появяват тайнствените житни кръгове.

Източник:chudesa.net