Читатели на Chudesa.net споделят своя горчив опит за измами, ставащи по бензиностанциите у нас, които ни лъжат не само с качеството на горивата, но и с тяхното количество, което зареждаме.

Читатели на Chudesa.net коментират статията за това как ни мамят на колонките за зареждане на гориво , и споделят своя горчив опит за измами, ставащи по бензиностанциите у нас, които ни лъжат не само с качеството на горивата, но и с тяхното количество.

В статията, която публикувахме, ви разказахме за случай на клиент, споделил историята си в Петел.бг, който си зарежда гориво в бутилка от известна марка безалкохолни напитки с вместимост от 0,500 мл, но на колонката е изписано зареденото гориво като 0,880 л при цена от 2,71 лева за литър, или на стойност 2,38 лева.benzin

В отговор на тази статия ние получихме много читателски коментари, които споделят за своя горчив опит. Например потребител с никнейм kim_bg2002 разкри, че е станал обект на още по-голяма измама по родните ни бензиностанции. Той назовава и точната бензиностанция, на която е станала измамата – тя е на „Петрол”, и се намира на изхода на Бургас по посока за Созопол.

Клиентът ни е платил на касата 20 лева за зареденогориво, което в действителност се оказало 0,00 литра в резервоара.

Друг потребител разказа подобен свой опит, като този, описан в статията, че е заредил туба с вместимост от 5 литра, но е платил за 6 литра гориво.

Източник:chudesa.net