Отпадни води и храни стоят в непосредствена близост

Както вече ви информирахме, един от магазините на Билла съхранява касетки с храна от първа необходимост в близост до камион, който изпомпва фекалии.

Случката се разигра в софийския квартал „Орландовци”. За съжаление се оказва обаче, че това не е единичен случай, а масова практика, пише на страниците си вестник „24 часа”.
Просто такава е организацията на търговския обект – на едно място се разтоварват хранителните продукти и се изпомпват отпадните води.

Очевидци от квартала разказват, че подобна гледка може да бъде забелязана периодично.biva

При все, че не са папараци, за да стоят да дебнат какво се случва в двора на Билла, вече няколко пъти са заснемали подобни истории.
Един от живущите в квартала споделя, че преди години пазарувал от магазините на Билла, но след като построили обекта си в непосредствена близост до неговата къща и има поглед над случващото се на рампата за приемане на стоката, категорично се е отказал да пазарува от тази верига.

Мъжът се жалва, че от търговската верига изкопали резервоара за дизеловия агрегат точно до оградата на дома му още през 2010 година.
В резултат на това оградата му вече е с пукнатини на няколко места, а гаражът му е тръгнал да потъва.
Човекът съвсем резонно пита кой ще възстанови нанесените му щети и допълва, че къщата му е построена 15 години преди появата на Билла там.

Източник:razkritia.com