660_5bb41adbd0d97744c07c5c7a707221fb

Управляващите отново ни взеха за калинки и се опитват да ни финтират.

Организацията „Сила”, която е на Алексей Петров и Сергей Станишев ще изиграе ключова роля в коварния им план.
Вероятно управниците ни вече проумяха, че хората не ги искат и вече си подготвят почвата.

Замисляли ли сте се някога чии поръчки изпълняват провокаторите, които предизвикаха безредиците в страната ни?!
Една от най-емблематичните фигури на протестите е Ангел Славчев, който е член на партията “Българска лява коалиция” и

шеф на младежката структура на русофилите.

Именно той бе и човекът, който се обяви за легализация на наркотиците в България. Освен всичко друго да не пропускаме и фактът, че е съратник на БСП.

Славчев бе и основният организатор на протестите срещу шистовия. Всички тези натрупвания на факти казват ясно, че той е поредната подлога на Русия и пътят, по който ни водят управляващите е само един – към Москва.
На предстоящите избори отново ще се разиграе познатият ни до болка сценарий – партиите на „нашите хора” отново ще бъдат замаскирани като граждански движения.
А кой мислите, че ще оглави тези движения?! Ами същите тези лица, които се обявиха като лидери на протестите, а в същото време ще бъдат куклите на конци на Станишев и Алексей Петров.

А Златната флейта Криситян Коев? Какво знаем за него? Преди време той представи себе си пред БГНЕС като човек, живеещ и работещ в чужбина, но се върнал в страната ни, за да протестира за огромните сметки, които му били начислени, докато го няма. Да, направо повярвахме.
А това, че майка му Росица Иванова е една от близките приятелки на бившия Първи – Тодор Живков, защо не се споменава никъде?! Иванова е омъжена за кубинец, който е бивш адютант на Че Гевара. Пъстрокът му поръчал в японска фирма производството на златната му флейта от чисто 14-каратово злато. Защо Кристиянчо, на който всеки един каприз се задоволява на мига реши, че ще протестира?

източник: razkritia.com