Това вече премина всякакви граници!

Съквартирантите в Къщата на Вип Брадър си показаха “рогата”. Или поне някои от тях. Невиждано лицемерие демонстрира привидно любезната, мила и разбрана социоложка Мира Радева, която започна да бълва глупости по адрес на златното ни момиче. И, разбира се, зад гърба й.

Мира се прилепи до певицата Ирина Флорин и започна да й обяснява защо не си говори с шампионката ни по борба. Социоложката отново даде вид, че много уважава Станка, но думите й разкриха точно обратното.

stanka

“Като гледаш Станка, ще си кажеш: “Виж я колко е мила и добричка, колко е отворена към света и хората”… Това обаче не е така, защото тя е урсуз. Личи й, че е голям инат и всячески се опитва да го прикрива. Но това е факт. Тя не иска да се променя, за разлика от останалите. И я гонят някакви вътрешни бесове и комплекси”, занарежда Мира Радева за шок и ужас на феновете на Станка Златева.

Според нея шампионката имала личностни проблеми, но инатът й пречил да ги разреши. Затова й Мира нямала общи теми и желание за комуникация със Станка, макар че като цяло “много я харесвала”.

Реакцията на Ирина бе много умерена и си пролича, че певицата не е съгласна с думите на социоложката. Но деликатно запази мнението за себе си.

Разбира се, Станка няма представа какво говори Мира зад гърба й. Което почти на 100% се дължи на непрестанната й конкуренция с Ваня Червенкова и фактът, че Станка стана приятелка тъкмо с нея, а не с Радева.

Източник:razkritia.com