Приятелката на злощастния англичанин го принудила да изхвърли „ненужните“ вещи от дома им, сред които били и милионите

В историята са разказвани много случаи за хора, станали жертва на лошия си късмет. Някои обаче определено са по-големи каръци от други. Безспорно обаче британецът Хоулелс може да се бори за приза „Човекът с най-кошмарния късмет“. Англичанинът е изхвърлил на боклука… 7,5 милиона долара!

Какво се случва? През 2009 година Хоулелс е ИТ специалист в местна компания. По това време мъжът започва да събира биткойн – онлайн валутата, която в последните месеци се превърна в истински бум. През 2009 обаче биткойн все още не е познат на потребителите и Хоулелс успява да събере без проблеми значително количество от нея.smeti6te

Събирането на валутата обаче се оказало проблем за приятелката на британеца, която започнала да се оплаква, че заради програмата, с която се генерира онлайн валутата лаптопът вдига прекалено много шум. За да й угоди, Хоулелс преустановил дейността си, а след време дори изхвърлил твърдия диск на лаптопа на боклука. На него, както се досещате, били запазени всички биткойнс, които били общо 7 500.

В момента те отговарят на 7,5 милиона долара! Които буквално се намират на сметището. Англичанинът е опитал всички възможни варианти, за да възстанови личния си ключ, който му дава достъп до онлайн парите му, но безуспешно. А без него парите са на практика изгубени. В отчаянието си Хоулелс дори отишъл на сметището, на което бил изхвърлен харддискът. Мисията обаче се оказала невъзможна, тъй като натрупаният боклук бил с размерите на футболно игрище, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com