Бившата съпруга на футболиста Тодор Неделчев от “Ботев Пловдив”  – Стилияна Чанкова внезапно направи скандални разкрития за общото им минало с Николета Лозанова.

Двете били приятелки и целта им била да се целят във футболисти, за да забогатеят и да се радват на статуса футболни съпруги. Докато Стилияна била по-скромна и се съгласявала на когото и да е, Николета била по-напориста и искала само футболист, който играе в чужбина.

Двете си купували хубави парцалки и се мотали в заведения, където се събират ритнитопковци. Понеже били симпатични и вече имали силикон, спортистите бързо лапвали по тях. Чанкова си била набелязала Тодор, обаче приятелката й се спирала ту на един, ту на друг. Така минала и през леглото на Ники Михайлов, но той бързо разбрал що за стока е и я отпратил, пише сайтът хотарена.nikol

Като научили, че националите се събират на лагер в Правец, двете веднага отпрашили натам. Направили се на скромни момичета, които са дошли в хотела да си починат. Лигите на отбора веднага потекли, още повече, че треньорът ги държал на сухо, защото предстоял важен мач. Те никак не се интересували България ще падне ли, или ще победи, а кой ще им падне на тях.

Точно тогава Николета си харесала Валери и всяка нощ се промъквала в леглото му. На мача футболистът се появил с омекнали от секс крака  и отборът паднал. Но и Валери паднал в капана на Лозанова, нищо че бил женен тогава за Алисия. Тя бързо му завъртяла главата и направила всичко възможно да забременее. А след това го замъкнала и под венчило. През толкова легла мина, че прякорът й футболната играчка е съвсем верен, тврди Чанкова. Тя пък се омъжила за своя Тодор.

Източник:skandalno.net