Не е случайно, че когато говорим за модерни прозорци и врати, ние говорим за цели системи. Системи, които се състоят от голямо количество компоненти – обков, стъклопакет, брави, панти, механизми и така нататък.

След дълги години на служба, нормално е някой от тези компоненти да се амортизира и да има проблем с функционирането. Това обаче не трябва да Ви плаши, защото в болшинството от ситуациите може да се възползвате от услугата ремонт на pvc и al дограма , и врати, предлагана от Алумин Дизайн ООД.

Независимо какъв е Вашият проблем, реновацията почти винаги е възможна опция. Рядко има проблем, който да изисква цялостна подмяна на дограмата. Можете да спестите много пари. Разбира се, предлага се и услугата смяна на дограма.

Една от по-често срещаните неприятности е излизането на дограмата от реглаж във времето и повреда на обков за дограма Говорим най-вече за активните крила. След правилната намеса обаче, прозорците отново могат да се затварят нормално. При нужда се прави и интервенция на обкова, ако ситуацията го изисква.

Един страшен проблем е спукването или счупването на стъклопакета. Макар и това да изглежда като нещо кошмарно и непоправимо, преспокойно за вас може да бъде изработен стъклопакет с идеален размер и да бъде поставен на мястото на стария.

Като трети основен и по-често срещан проблем, най-вече при старите системи дограми са уплътненията. Те може да не са трайни или пък да не са оразмерени по модерните и правилни стандарти. Също така се случва и понякога механично да повредим уплътнението на прозорците. Това отново не е причина за притеснение, особено с новите уплътнения, които не се разтягат, не провисват и са много по-дълготрайни.

Има и други различни проблеми, които може да срещнете. При появата на каквато и да е неприятност, просто трябва да потърсите правилните хора. Ремонт на стара дограма ще бъде извършен бързо, на адекватна цена и по най-добрите стандарти.