Slavi_Mitko_11

Бащинските инстинкти на Слави Трифонов вече се пробудиха

46-годишният водещ изненадващо взе под крилото си 8-годишно момче, което смята да лансира в телевизията като свое ново откритие. Причината за това странно решение обаче не били само хумористичните способности на ученика, но и фактът, че Дългия изпитвал сърдечни симпатии към него – коментира „Уикенд”.

Звездата на малчугана Димитър Андреев изгря по време на шоуто „Разсмей Слави”. Тогава сладурът, който ще стане на 8 години през февруари, разказа 2 мръсни вица и се облажи с награда от 2 хилядарки. „Малкият направо е влязъл под кожата на Слави” – коментират хора от екипа му.

 

Половинката на Трифонов – Мартина, пък била най-доволна от трансформацията на любимия си и вече виждала шанс да го върже за постоянно с дете. Балерината открай време се гласяла да става майка на детето на шоумена, но досега двамата не се чувствали достатъчно готови да станат родители. С появата на малкия Митко обаче родителските инстинкти и на двамата започнали да се обаждат и те вече искали да се радват на едно малко момченце, с което да осмислят дните си – отбелязва изданието.

източник: razkritia.com