kyde-e-magi

Мистериозно изчезналата Маги умира на финала

Вече е ясен финала на българския сериал „Къде е Маги”, който единодушно бе определен за най-безинтересната родна сапунка. Провокирани от липсата на зрителски интерес продуцентите на сериала се принудили да променят сюжета в последния момент, пише „Всеки ден”. Вече са приключили и снимките, а „Къде е Маги” е съкратен с цели 30 епизода. Само преди няколко дни е заснета финалната 52-а серия.

В нея става ясно, че Маги (Евелин Костова) е отвлечена от чичо си Бранко, който има любовна афера с племенницата си. Дни след като мистериозно изчезналата Маги бива открита и настанена в болница, леля й Катя, в чиято роля се е въплътила актрисата Параскева Джукелова, се вмъква в стаята на лечебното заведение и наранява смъртоносно главната героиня.

Ниският рейтинг на „Къде е Маги” се дължи на факта, че дни след като сериалът се появи в български ефир, мистерията с изчезването на Маги бе разкрита. Причината бе във факта, че родните сценаристи изкопираха едно към едно сюжета на чилийския сериал „Къде е Елиса”. В българския вариант Маги Табакова е еквивалент на Елиса Домингес, а драматичната история е абсолютно същата. Единствената разлика ще бъде в това, че действията в българската сапунка ще се развият много по-бързо.

източник: chudesa.net