Уникална обява се появи в Интернет посредник у нас

В парламента различните партии се борят за вниманието на народните избраници и дебатите по гласуването на оставката на правителството продължават. В мрежата обаче вървят какви ли не коментари, сензации и куриозни снимки.

Актуалният въпрос кой ще е следващият премиер категорично вълнува всички, но сред тях има и зевзеци, които не взимат толкова на сериозно нещата. Работното място на премиера е вакантно и шегаджии побързаха да пуснат обява за него.

obqvaВ онлайн сайт за работа се появи уникално съобщение, което гласи, че се търси министър-председател на България. Работодателят не е отбелязан, а дискретно е посочен като информация от тип „Поверително”, а обявата е в категория „Одит, финанси”. Най-интересно би било да разберем кой си е пуснал документите и също на майтап е отговорил на обявата.

Скоро ще имаме временно изпълняващ длъжността премиер, но някой е решил да си направи гавра, а „Блиц” уточнява, че обявата е публикувана още на 14 февруари. Явно някой е нямал търпение Бойко Борисов да си подаде оставката или направо е предрекъл събитията.

Източник: razkritia.com