911262_375_282_4x3

Обикновените хора вече силно я ненавиждат, тъй като всяка нейна изява пред камерите вече е все по-неадекватна и неадекватна. В последно време омразата към известната с прякорите си Пчеличката Мая и Сестра Галева депутатка стигна невиждани в родната политика нива. Наскоро тя се е оплакала пред близки, че е подложена на телефонен терор.

Явно номерът на напористата Мая Манолова е изтекъл по неведоми партийни пътища и е попаднал в ръцете на хората от протеста. Те започнали да и звънят и да и се обясняват в любов. Не е ясно дали палавата пчеличка Мая е попила от пчелното млечице на протеста или е стигнала само до обикновено удоволствие. Г-жа Манолова е заплашила, че ще направи номера си импулсен, за да може да набутва звънящите й “фенове” часовете след 22 часа. Възможно е Мая Манолова да си докарва по някой и друг лев като телефонистка. Все пак се намираме в условията на една невероятна криза. Ако имате какво да кажете на Мая Манолова не се колебайте, а и се обадете, призовават от 1kam1.eu, посочвайки номера й 0887-130-777. Отговаря по всяко време на денонощието.

Вече мнозина са тези, които искат да я потърсят, след като гостува в предаването на Георги Коритаров “Свободна зона”. Там

“червената” депутатка си оплете острия змийски език, който използва обикновено и не успя да отговори на водещия на неудобните въпроси. Въпреки всички Мая Манолова запази нахалния си и наперен тон, затова е дошло крайно време народът да покаже на народните представители къде им е мястото, а тези от кабинета “Орешарски” – вън от управлението!

източник: razkritia.com