volen

Лидерът на Атака Волен Сидеров пропусна многохилядния съботен митинг на своите коалиционни партньори в столицата, за да съчетае релакс с полезна кадрова работа на 400 км разстояние, пише бургаският сайт „Флагман”.

Вчера той се е настанил в най-луксозния петзвезден хотел край брега на Бургас. Сидеров е отседнал в апартамент за 330 лв. на втория етаж – с перфектна панорама към морските вълни, разбиващи се под прозорците му – гледка далеч по-зареждаща с енергия от Айфеловата  кула, към която гледаше луксозното му убежище в парижкия „Льо Морис“, коментират от „Флагман”.

Според изданието, престоят в бургаския хотел през уикенда е бил съчетан освен с уелнес, фитнес  и спа процедури, още и с

препитване на мераклии да заемат поста директор на РДНСК-Бургас. Държавният строителен надзор в този регион бил предоставен от правителството на Волен Сидеров, тъй като му имали пълно доверие, че така ще размаже бизнеса на общия им политически враг Валери Симеонов. Освен подземните трасета на СКАТ тв, Симеонов развива и строителен бизнес. Човекът, който ще застане на директорския пост в РДНСК, ще трябва да изпълнява точни заповеди на Сидеров. По подобен начин стояло назначението и на териториален директор на НАП-Бургас. И това е една от причините фаворитът на бургаските данъчни Светослав Синков все още да не е обявен като победител в конкурса, в който на практика се състезава сам със себе си. От Синков се очаквало да поеме конкретни ангажименти, които ще му бъдат възлагани от Сидеров – разправа с неудобни бизнесмени. Той обаче засега се дърпал.

източник: pik.bg