Image_1735961_126

Първата снимка на Милан, син на Шакира и Пике, показа на любопитните в нета бебешки крачета, обути в бели маратонки.

Два дни след раждането на бебето Жерар Пике пусна в блога си трогателната фотография, на която синът му вече е готов да влезе в живота по най-правилния начин. Таткото се е погрижил наследникът му да има персонално изработени спортни обувки! Защитникът на “Барса” е написал под снимката “Краката на Милан” – знак, че кариерата на сина му е предначертана. Би било изненадващо Пике да си представя нещата по друг начин!
Бебето на Шакира и Пике се роди в Барселона във вторник вечерта със секцио, припомнят от lifenews.ru. Името на детето, което озадачи доста хора, има своето обяснение. Родителите са научили, че в славянските езици коренът означава “скъп”,

“любим”, в латинския – “енергичен”, “трудолюбив”, а на сакнскрит – “единство”. Всички тези квалификации Шакира и Пике наричат за първото си дете, обявявайки впоследствие, че майката и синът й се чувстват чудесно и че ще останат в клиниката още известно време.
Този път Шакира наистина роди, коментира мрежата. Неотдавна Пике пусна фалшиво съобщение, че събитието вече се е случило. Затова и истинската новина бе проверявана специално, за да се разбере дали това не е някоя нова залисия.

източник: kliuki.bg