Моделът Моника Валериева сподели откровено, че що се отнася до модата, може да вземе хляба на плеймейтката Николета Лозанова, научиHotArena.net. С това беше дадено началото на публичното заяждане между нея и бившата на Валери Божинов. Ето и другите й разкрития:

ИСТИНАТА

Търпението на модела Моника Валериева се изчерпа и тя реши да сподели някои неща за себе си. Красавицата твърди, че няма нищо вярно от изписаните истории за нея, и е дошло време, в което истината да бъде изречена от нейната уста.

РАБОТИ КАТО…

„Любовницата“ на Валери Божинов е дошла в София преди 4 години, а в модния бранш е едва от този януари. Тъй като външният й вид в Италия се счита за вулгарен, тя снима фотосесии, рекламиращи бельо и бански костюми в Милано.

НЕ СИ ПРАВИ РЕКЛАМА

За да захапе врагинята си Николета Лозанова, Моника споделя, че никога не би публикувала снимки от работата си във Фейсбук, тъй като няма желание да се прави на интересна – „Социалната мрежа е създадена за любителски снимки, а не да се саморекламираме“.

НЕ Е ПЛАТЕНО МОМИЧЕ

Както не веднъж е споменавала, брюнетката и този път е категорична, че няма мъж на земята, който може да твърди, че си е плащал, за да бъде с нея. Доскоро е имала заможен мъж до себе си, който й е осигурил голяма част от лукса, в който тя живее сега.

СЪДИ НИКОЛЕТА

За нападките по свой адрес, Валериева е завела дело, като не конкретизира имена. Но тъй като по-късно в интервюто си за сп. „Стори“ споменава, че се е убедила на 100%, че плеймейтката Николета стои зад тях, няма нужда да гадаем – срешу кого са предприетите мерки.

ВАЛЕРИ Я ПОТЪРСИЛ

За отношенията си с Валери Божинов красавицата не е особено словоохотлива. Тя споделя, че е имала намерение да запази достойнството на футболиста, но след като той я обиди и отрече да я познава, най-добрата приятелка на Андреа отсече: „… когато хората се разделят, са афектирани и правят, и говорят глупости. Ако съм искала да си правя ПР, нямаше да е на негов гръб, а на доста по-авторитетни хора. Той ме намери, не аз него.“

Дали са стигнали до интимни отношения, моделът не желае да коментира. Дори снимките, които е публикувала в социалната мрежа, са били харесвани и коментирани от Валери. За да не стане скандал, Валериева ги е трила. Но въпреки това се е стигнало до нежеланата интрига.

Моника признава, че в момента има мъж до себе си, но той не е Божинов.

НАДЦЕНЕНАТА ОТ ОБЩЕСТВОТО НИКОЛЕТА

И сега по-конкретно по темата Николета-Моника. „Не познавам Николета. За мен тя е хубава жена, но смятам, че образът й на най-красивата българка е твърде преувеличен и надценен. Може би на малките деца е интересна, но не и на хора, които знаят за какво става дума“, споделя хубавицата.

ПЛАСТИЧНИ КОРЕКЦИИ

За корекциите по себе си, Валериева признава, че има хиалурон в устните, операция на носа и силикон в гърдите. Всички, които са виждали нея и Лозанова на живо, могат да видят, че няма никаква визуална прилика между тях. „Не искам да ставам втората Николета Лозанова и ако ме изкарат като нея, за мен ще е по-скоро обидно, отколкото някаква реклама“, споделя брюнетката.

ТЯ ЛИ Е НОВАТА ЛОЗАНОВА?mon

Запитана дали може да измести Николета, моделът лаконично изрази мнението си, че не може да вземе хляба на човек, който се занимава само с интриги, но добави: „ако ме питаш за модата – да, мога да й взема хляба!“.

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ

Моника Валериева не пропуска вероятността идилията на сем. Божинови да е ПР ход.

И не на последно място, засега не би паднала толкова ниско, да разкрие шокиращи факти за плеймейтката. Но ще активира тайните си оръжия, ако нападките към нея продължат. Моделът се закани, че ако това се случи ще говори с факти, не с празни приказки. В никакъв случай няма да позволи „хора, които не са име и авторитет, да си вдигат рейтинга с обикновени момичета“ като нея.

НЕЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ

Като цяла интервюто в светското списание граничи с пълната скука и ненужно подмазване към въпросната госпожица.  За сметка на това пък ние отHotarena.net не си поплюваме и направо задаваме правилните въпроси на Моника:

– Защо избягва темата за интимни отношения с Божинов, след като приятелят й Кулагин разкри, че между тях е имало секс?

– Вярно ли е, че футболистът я е посещавал често в апартамента й в Студентски град (имаше снимка компромат)?

– Тъй като сега твърди, че има мъж до себе си, паралелно ли е била с новия и с Валери?

– Какво е мнението на съгражданите й от Дупница за нея? Имала ли е допирни точки с Братя Галеви, както пресата твърди?

– С какво се е занимавала в София, преди да стане модел тази година?

– Тъй като сама споделя, че е вулгарна само в Италия, как ще обясни разкрепостените си снимки от миналото, на които позира без бельо?

– Целта на снимките, в които е в интимни пози с жени, провокация ли е или скрити сексуални наклонности?

– И не на последно място – Как би изчистила името си, след като поведението й от старите ленти, й създава имидж на лековато момиче?

Моника, ти си на ход. 

Източник:hotarena.net