Феновете решиха загадката в риалитито.

Преди няколко дни участниците в шоуто “Къртицата” намериха необикновено послания изписано върху лист хартия. Откривателят на писмото, Деян Донков, веднага запозна и останалите участници в шоуто със съдържанието на намерената от него находка. Всички се втурнаха да разгадават странното изречение – „Вовечни трохи в сласт”. На звездите в „Къртицата” обаче скоро им омръзна да се занимават с несвързаното изречение и сякаш забравиха за

него. Участниците в риалитито са твърде заети да си правят взаимно номера, за да се занимават с някаква си „хартийка с несвързано изречение”.
Феновете на предаването обаче не се предадоха така лесно.

karticata

На интернет страницата на „Къртицата” верните зрители на TV7 разнищиха обстойно странното изречение. Страницата на предаването се изпълни с над 70 коментара от фена, които обсъждаха смисъла на интересното изречение. Всички заедно стигнаха до извода, че намереното послание всъщност е името на къртицата в риалитито. Много от запалените зрители на шоуто считат, че разгадаха името на саботьора в риалитито, а именно Тони Славчев Христов.

Според почитателите на риалити шоуто съвсем в реда на нещата е Тони да е този, който саботира мисиите на останалите играчи, тъй като бизнесменът пред фалит винаги до този момент е извън номинации и не е бил застрашаван от изгонване.

Източник:lubopitno.org