Бившият лидер на ДПС работел заедно с Волен Сидеров

Скандални разкрития за сегашния кабинет, съставен уж от Пламен Орешарски, направи в ефира на бТВ Мехмет Дикме, бивш член на ДПС и бивш земеделски министър по времето на Тройната коалиция между БСП, ДПС и НДСВ. Дикме е категоричен, че сегашния кабинет, срещу който вече втора седмица хората протестират, е създаден от… Ахмет Доган!

Бившият министър не спира до тук с обвиненията. Според него Доган работи в коалиция не с кого да е, а с лидера на партия “Атака” и уж вечен враг Волен Сидеров! Доказателство за това според Дикме е днешния отказ на националиста да влезе с партията си в Народното събрание и да осигури кворум за предложенията на БСП.dps

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС също е дело на Ахмед Доган, заяви още Дикме. Според бившия депутат целта на Сокола е да нагнети напрежение на етническа основа в страната. С тази цел Доган имал намерение да изпрати поставени лица сред протестиращите, които да ги провокират именно с цел насаждане расова омраза, разкри още Дикме.

И допълни, че най-големият губещ от цялата ситуация е премиерът Пламен Орешарски, който според бившия министър е изключително способен и компетентен човек.

Източник:razkritia.com