Лидерът на БСП Сергей Станишев трепери за живота си в буквалния смисъл на думата, а тези, които му помогнаха да се върне на власт, сега си искат парите и ако не си ги получат, ще го ликвидират.

Егото на Сергей Станишев да се върне на власт стигна до там, че да иска помощ. Руските му покровители му подадоха ръка и така се стигна до февруарските протести. Благодарение на енергийната мафия нарочно надуха сметките за тока, така че хората да изпаднат в безизходица и да излязат на улицата. И те наистина успяха, а след това БСП и “Атака” яхнаха недоволството на хората, ДПС разполага със своя твърд електорат, който им бе напълно достатъчно да се класират, тъй като мнозинството от нацията не гласува, не виждайки смисъл в това. Накрая се стигна до кабинета “Орешарски”, който нямаше да съществува, ако не беше втория голям удар от страна на БСП – манипулацията с “фалшивите” бюлетини от Костинброд. За подобни дейности и няколко хиляди платени протестиращи, тогава им трябваха пари в кеш, тъй като не са били превеждани по сметка.stan

Кой разполага с огромно количество от финикийските знаци? Мафията! Ето защо Сергей Станишев се е договорил с тях, за да може да унищожи Борисов и отново да се възкачат на власт, както писа “Фактор.бг”.

Сега вече разбирате, драги сънародници, защо толкова отчаяно им трябва на управляващите актуализация на бюджета със заем от 1 млрд. С тези пари ще се разплатят с мафията, която им осигури властта отново. И Бойко Борисов заяви, че кръвта на протестиращите не ги интересува, искат да откраднат тези пари на всяка цена. Поради тази причина не се казва къде ще бъде насочен този 1 млрд. лв. По всяка вероятност една част ще отиде за социални помощи, колкото да залъжат народа, с другите ще си платят на мафията, а за тях ще остане всичко останало, до което им дава възможност властта – ще завъртят обръчите от фирми на свои хора и ще има да се налапват с пари до гушата.

Българският народ обаче прозря техният коварен план, още с избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, с който пост искаха да му се реваншират за нагласения скандал с “фалшивите” бюлетини, прозря и многократните други назначения на криминални и скандални личности, ясно доказващи, че правителството няма да работи за обществото. Освен това мнозина от назначенията не бяха по предложение на Пламен Орешарски, с което пък още веднъж се разбра, че той е кукла на конци и целият му авторитет, който имаше и на който хората възлагаха надежди в началото, бе разбит на пух и прах.

Управляващите вече са си сложили главата в торбата. Ето защо Сергей Станишев трепери за живота си, тъй като ако не намери парите, които са му дали лихварите за грандиозната манипулация, те ще го ликвидират. Руснаците не си играят, като доказателство за това е убийството на Андрей Луканов.

Сами разбирате защо едно от първите неща, които направи кабинетът “Орешарски” бе да се върнат на проекта АЕЦ “Белене”, а не за това как да се стабилизира икономиката на страната. Строежът на новата централа ще се плаща и от внуците ни дори! Кой има интерес от това заробване на държавата?

Затова, българи, не се чудете защо Сергей Станишев не иска Орешарски да си подаде оставката – от това зависи животът му, така че не случайно бе дадено нареждане на някои полицаи с маски да бият мирните протестиращи, докато платените провокатори хвърляха павета, за да могат управляващите след това да си измият ръцете.

Сега плашат хората, че за тяхно добро не си подават оставка, че ще дойдат ГЕРБ отново на власт, нямало и пари в тази криза за избори, а имаше пари за безсмисления референдум на БСП за АЕЦ “Белене”, така ли?!

Източник:razkritia.com