Август е спокоен отпускарски месец. Напрежението покрай протестите отшумя от нощта на 23-юли. Протестите оредяха, а депутатите с уж разбити нерви отидоха да се лекуват. 

Пита се, докога ще продължи това?! Може би до поредния гаф, който вече би сложил край на управлението на лицата, заседнали в парламента от времето на бащите ни.

Тръгна слух, че депутат от ДПС Йордан Цоневе виновникът за големите протести пред парламента. Прокурорът Цонев пък се оплаква, че охраната не си вършела работата и не го извела в определения час от парламента.

Гафовете на това „експертно“ правителство започнаха, още когато се сформира, защото на много от министерствата бяха назначени лица от партиите на ДПС и БСП. Нахалството им бе разобличено с назначението на Делян Пеевски.ahmed

От ДПС поискаха 9 области, като една от тях беше Софийска. Името на Емил Иванов депутат от ДПС беше лансирано, но след като се разрази скандала за назначаването на депутати от ДПС на ръководни длъжности в областите Благоевград, Пловдив, Пазарджик той беше оттеглен.

Иванов беше управител на Софийска област в периода от 2005-2009г. Той се прочу с разпродажбата на 38 000 дка гори на лица, които са близки до партията му. Преди да бъде управител на областта София, той изкарва два мандата като кмет на Своге.

Всички управленски грешки, които бяха допуснати, само помагат на партия ГЕРБ да постигне своята цел и да излезе на предсрочни избори.

Източник:razkritia.com