Излезе наяве потулен случай от преди 15 години

Васил Василев-Зуека помел с колата си 80-годишен пенсионер – пише „Уикенд”. За инцидента през 2000 г. няма да намерите нищо през гугъл – отбелязва изданието.
Тук-таме излиза някой коментар във форум, в който при изброяването на катастрофите на Стависки и Маричков, се споменава и името на Зуека. Каква все пак е историята с човека, убит при катастрофа от комика?zuek
През 2000 г. Васил Василев-Зуека блъска 80-годишен мъж край Перловската река – съобщава вестникът. Човекът не умира на място, но предава богу дух ден по-късно в болницата. С лека ръка случаят е потулен.Появяват се само кратки дописки в медиите, в които комикът е представен с инициалите си В. В. Телевизиите мълчат за инцидента, а интернет все още не е това, което е в момента. Полицията установява, че Зуека няма вина за инцидента – старецът пресякъл внезапно. Остава загадка обаче с каква точно скорост е карал актьорът.
Тогава Зуека с месеци спуска завеси около себе си и се потулва. Той деликатно избягва медийните и светските прояви. Въпреки преживения шок тогава, Васил Василев не се е отказал от шофирането и до днес продължава да кара, макар че вероятно продължава да сънува кошмари.

Източник:razkritia.com