Примата на българската естрада Лили Иванова разкри една от тайните на своята младежка визия.

Модерната медицина прави истински чудеса, но знаменитата наша певица продължава да се доверява и на природните дарове. Лили споделя, че нейната колежка и приятелка от Русия, певицата Алла Пугачова, през 70-те години й препоръчва да опита силата на чудодейни билки от Кавказ. При едно от своите гостувания в необятната руска страна, тя се среща с прочутия тогава академик Назърбаев и получава от него истински еликсир, чиято рецепта е много древна.

Тайните билки, от които се приготвя, виреят само в планината Кавказ и да се открият там, съвсем не е лесно, разкрива в своя статия БЛИЦ.lili

Не само руският еликсир на младостта поддържа Лили Иванова в перфектна форма, независимо от преклонната й възраст. За завидното творческо дълголетие на гранд дамата на българската естрада помага също и нейният здравословен начин на живот. От години тя сама подбира диетата си, главно от натурални зеленчуци, но по нейни признания, не се лишава и от месо. За да бъде животът пълноценен, човек трябва да открие за себе си баланса, споделя голямата българска певица не веднъж. Когато запазиш душата си млада, целеустремена и жадна за любов, физическата възраст просто няма значение. Добре известно е, че в своя личен живот, както и в кариерата, примата на българската естрада никога не прави компромиси.

Песните са доказателството за неувяхващ талант на Лили Иванова, за който фенове от различни поколения я даряват с любовта си, години наред.

Източник:chudesa.net