Малкият бе взет от баща си!

Жени Калканджиева се раздели със сина си Георги, който бе взет от баща си в Испания. Момченцето ще живее известно време с Тачо, съобщиха медите.

Той напусна страната, след като хубавицата го улови в изневяра със Зорница Линдарева. Тачо, който е с 11 години по-млад става неин съпруг през август 2007 година.

Въпреки че се носят много слухове около името на избраницата му, двамата живеят щастливо и безпроблемно почти 6 години.sina

Жени отрано навлиза в светските хроники. Още на 15 години името й се забърква с това на покойния бос на ВИС 2 Георги Илиев. По-късно тя става гадже на Големия Маргин. Според слуховете той изпраща биячи, които я смилат насред софийска улица през 1997 година.

На 16 години заминава в Милано и е един от най-търсените модели. Дефилира по подиумите на Италия и България. Кариерата й достига апогея си, когато на 20 години, през 1995 г. я короноват за Мис България и представя страната ни в Мис Свят. Там заема шесто място.

Въпреки многобройните трудности тя патентова и налага марката Визаж в бранша. Освен като манекен и собственик на модна агенция, Жени се реализира и в други поприща – телевизия, музика, притежава верига фризьорски салони.

Твърди, че малкия й син още не знае какви са отношенията им с баща му. Тя всяка вечер качвала негови снимки във Фейсбук, по молба на съпруга й. Отделно от това двамата всяка вечер разговаряли по скайпа.

Калканджиева твърди, че малчуганът не подозирал, че баща му си има вече друга жена. Той най-вероятно я е виждал два пъти и за него тя е само кака Зорче. Моделката е категорична, че раздялата й със съпруга й не била заради нея.

Източник:razkritia.com