pik

Любимите актьори на България – водещите на шоуто „Господари на ефира“, които имат и романтична връзка – Мария Игнатова и Димитър Рачков, в момента са в много обтегнати отношения, твърди сайтът skandalno.net.

Двамата често се карат и си разменят грозни думи, но след това винаги се сдобряват. Според техни колеги, актьорите не си говорят вече трети ден.

Те изкарали незабравима ваканция в Италия и след като се завърнали у нас, не спирали да се хвалят пред приятели и колеги за невероятните си преживявания на Ботуша. Но идилията между Рачков и Мария не изтраяла дълго. Двамата решили да си

поговорят за професионалните им ангажименти и се стигнало до жесток скандал.

Рачков разказал всичко на колеги. Мария искала да се пробва в някой роден сериал, но Рачков й заявил, че е по-добре да се концентрира върху воденето на предавания. Тогава Мария избесняла, започнала да обижда любимия си, като го наричала „сребролюбец“ и „страхливец“, заявявайки, че го е страх, че тя ще го надмине в актьорството.

След разменените обиди и викове, Мария изгонила Рачков, разказват колеги на актьора. Близките на двойката обаче очакват те да се сдобрят и набързо да забравят за какво са се карали.

източник: pik.bg