Половинката му Мария Игнатова прибира “едва” 5 000 лева заплата

Въпросът за заплатите на лицата от телевизията е един от най-любопитните у нас. Феновете от години се интересуват колко точно прибират любимците им, които гледат всяка вечер на екрана. Е, този въпрос вече има своя отговор. Отrazkritia.com съставихме списък на най-скъпоплатените телевизионери у нас.

На първо място в него, очаквано или не, застава не лице от новините или сериозен разследващ журналист. ra4kowРекордьор по заплата в медийното пространство у нас е водещият на “Господари на ефира” Димитър Рачков. Комикът прибира по 15 бона на месец, за да се изявява всяка вечер на екрана на Нова ТВ. Половинката му Мария Игнатова, която е и негова колежка в предаването, се подписва под далече по-”скромната” сума от 5 000 лева месечна заплата.

В бТВ също могат да се похвалят с доста солидни пачки. Рекордьорите там са водещите на хитовото политическо предаване “Лице в лице” – Димитър Цонев и Цветанка Ризова. Двамата прибират по 7 бона на месец. Толкова е заплатата и на новите лица в Нова ТВ Виктор Николаев и Ани Цолова. Колегите им, които ги заместиха в бТВ – Косьо Караджов и Генка Шикерова вземат двойно по-малко – по 3 500 месечна заплата. Новинарите прибират между 2 и 3 бона на месец, показва проучване на ПИК.

Източник:razkritia.com