Коко Динев и Емилия отново са разделени, но този път кризата в отношенията им е сериозна.
След последния им скандал, бизнесменът изгонил певицата от семейното им имение в Сандански и й е забранил да стъпва повече в града.

Тя не присъства и на 2-я рожден ден на дискотеката на Динев в Кулата, който бе отбелязан в събота вечерта.

От персонала на заведението казаха, че не са виждали Емилия вече втора седмица. Тя трябваше да пее на  рождения ден на дискотеката, но вместо нея на сцената се появи Малина, пише hotnews.bg.

emiliq

И докато гостите на Коко Динев в клуба се чудеха защо очарователната му половинка не е домакиня на купона, певицата се отдаде на други забавления.

Само няколко часа, след като бяха на партито на Коко Галена и Малина се събраха с Емилия по женски. Триото се отдаде на щури забавления далеч от любопитните погледи на половинките си.

Трите фурии, които се похвалиха с чисто нов стайлинг, очевидно доста добре си прекарваха сами. Емилия дори сподели снимки от женското парти, на което половинките им не бяха поканени.

Трите звезди имаха още един повод да се почерпят по женски–синът на Емилия Иван в събота отпразнува рождния си ден. И вместо да вдига наздравици с тълпи от хора, певицата предпочете да се почерпи с най-близките си приятелки, след като спретна подобаващо парти за сина си, забеляза kluki.bg.

Източник:snews.bg