Масовото мнение гласи, че „Кисмет” не струва и пет пари, а този път ще се сринем окончателно на музикалния конкурс!

Бедната ни държавица отново ще участва на „Евровизия”, нищо че много страни, далеч по-богати и мъдри, се отказаха от този лукс.

Нищо, ние българите сме упорити и ще гоним до дупка наградата. Въпросът е, че песента, която беше избрана е тотално оплюта в мрежата! Нима наистина „Кисмет” (да, правилно четете) ще ни донесе Късмет или нещата са обречени?!ewro

Масовото мнение гласи, че парчето не струва и пет пари, а Елица и Стунджи ще ни провалят със сигурност. „Те и без това си имат междуличностни конфликти, а сега с това позорно изпълнение ще бъдем на последно място, чуйте ми думата!”, „Не ми харесва! Каква е тази лигава песен?!”, „Пълна скръб е!”, „Ужасно звучи! Дано отпаднат още в началото, че да не ни излагат!”, гласят реакциите във виртуала. Някои са толкова бесни, че негодуват срещу решението въобще да се представяме на музикалния конкурс. „Песента е като изпълнение на самодеен ансамбъл, а за визията да не говорим?!? Не знам защо продължават да се харчат толкова пари за нещо, което отдавна е загубена кауза за нас…”, „Стига вече с тези Елица и Стунджи! Не мисля, че има много хора, които да харесват еднотипните им продукти!”, споделят още недоволни от избора във форумите.

Чуйте, вижте и сами преценете за какво става дума! Източник:kliuki.net