Разкриха пъкления план на силите, стоящи зад световния елит, Сирия ще бъде изкупителната жертва.

Пешките са вече по местата си, остава да се направи първия ход в осъществяване на пъкления план за установяване на Нов Световен Ред. Именно това пророчицата Ванга приживе бе прозряла. Силите, стоящи зад световния елит подготвят срив в глобален мащаб, а кризата от последните години, е била репетиция за сегашните събития, пише bezpartien.com.

Това разкрива Брандън Смит от Alt Market, за който глобалната сила САЩ и световните пазари са пред колапс, организиран от световните финансови корпорации. За да замаскират вината си, на тях им е нужна отвличаща маневра, поставено с началото на Арабската пролет, размириците в Египет и войната в Сирия.

svetiven red

Привидно случайни, поредицата от събития, ще породят ефекта на доминото и ще повлекат народите към глобална катастрофа.

Целта, както разкрива  Смит, е радикалната трансформация на политическите, икономическите и социалните системи в глобален мащаб. Страхът завладява все повече умовете и позволява на глобалистите да наложат безпрепятствено желания от тях нов световен ред. Не след дълго, хората ужасени сами ще молят да се въведе диктатура.

Ето как ще се развият събитията:

Добре се знае, че Сирия има договори с Русия, Иран и Китай. Въпреки това или точно заради това, тя трябва да бъде ударена от САЩ. Конфликтът ще се разраства, Русия и Иран врътват кранчето и това служи за оправдания на напомпване на цените в световен мащаб. Китай и останалите разгневени държави се отказват от долара като валута и започва затъването на САЩ. Тук силите, стоящи зад елита, доволно си измиват ръцете, сочейки друг виновник за световния колапс.

А дали така ще стане, близките дни и месеци ще покажат. Потвърждава се пророчеството на Ванга, че в България ще потърсят опора хората от цял свят – вижте как бежанците ни заливат напоследък…

Източник:chudesa.net