Товарният автомобил с марката „Мерцедес” изчезнал тази нощ по изключително мистериозен начин, от прохода Петрохан

Мистериозно изчезна камион от прохода Петрохан. Товарният автомобил с марката „Мерцедес” изчезнал тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в град Монтана, цитирани от БЛИЦ.

Оказало се, че тежкотоварното возило е собственост на една от фирмите, които са натоварени с ремонта на пътя през Стара планина. Камионът нощувал, паркиран на обичайното място, където били спрени и другите превозни средства на фирмата, разкри сайта tribali.info.kamion

На този паркинг стоят паркирани всички камиони, които се използват по изграждането на пътя. Дори мястото се охранява от назначен нощен пазач. От полицията разпитали охранителят, който заявил, че наистина е видял камиона да тръгва, но той преценил, че работник от фирмата го е подкарал.

Едва тази сутрин от компанията установили липсата на камиона и станало ясно, че той е откраднат през нощта. От полицията веднага са обявили моторното превозно средство за издирване. По случая е образувано досъдебно производство и се търси наглия крадец.

Следващия път сигурно ще напишем, че някой е зъл дух или джин от бутилка е откраднал нечия къща, като я пренесъл на далечно място, точно както се случва в детските приказки.

Източник:chudesa.net