emanuela4

Фолк певицата Емануела изглежда е решила да въвежда нова мода. Изпълнителката се появи със спортен екип на участие. Фолк звездата, която винаги е била сред най-стилните дами във фолка изненадващо този път остави изисканите тоалети в гардероба.

Какво е провокирало Емануела да се появи с екип за бягане в нощен клуб, за да пее засега си остава загадка. Изпълнителката обаче е избрала доста странен начин да вдъхнови младежите да спортуват, като се изявява на сцената по анцуг.

И докато някои твърдяха, че това е очевидно неуважение към публиката и феновете, то други адмирираха решението на екстравагантната певица. А зевзеци не пропуснаха да се шегуват, че така и така по цели нощи Емануела скача по дансинга, поне да мотивира с вида си и останалите да спортуват.

Модните стилисти обаче реагираха доста остро на поредния гаф на певицата. Само преди дни тя се появи с изключително модерен тоалет на Кавали, но за съжаление роклята на цветя изобщо не й отиваше. Някои се чудеха дали певицата не е объркала тоалета и се е дегизирала като за маскен бал.

източник: kliuki.net