1

На снимките Божинови изглеждат идеалното семейство, но дали в действителност е така

Още преди раждането на Никол, се коментираше дали Николета е дорасла за майка. Според детегледачката на малката Валери и жена му са безотговорни родители, писа HotArena.net.

Тя се опитала да им даде съвети за някои от важните аспекти при отглеждането на дете, но за капак била уволнена и оставена без последната си заплата. Жената е работила за 400 лв месечно и е станала свидетел на какво ли не.

На снимките Божинови изглеждат идеалното семейство, но реално оставяли всичко в ръцете на детегледачката и си карали живота. Николета давала в неограничени количества скъпи шоколади на Никол, която е още много малка за подобен род лакомства и рискува да и докара някоя алергия.

Детето нямало собствено креватче. Не са и взели и столче за кола, макар да е задължително. Няколко пъти вече Николета била засичана да кара говорейки по телефона, а малката да се вози необезопасена на задната седалка. Това е забранено от закона, но на нея явно не и пука. Не си дава сметка, че дори едно натискане на спирачки може да е фатално, като Никол е без колан.

източник: kliuki.net