Дон Филипс работи като служител  във военновъздушната база в Лас Вегас, когато са наблюдавани движещи се с голяма скорост НЛО в близост до Монт Чарлстън, намиращ се на северозапад от Лас Вегас, пише сайтът nepoznato.energetika-bg.com

Филипс заявява, че към момента не само се използват извънземни устройства, но така също има и неподозиран технологичен напредък в изследването им. Той твърди, че през 50-те и 60-те години НАТО провежда проучване за произхода на извънземните раси, а изготвеният доклад е раздаден впоследствие на различни държавни ръководители.samoleti

Филипс изброява и някои от технологиите, които са развити благодарение на извънземните – лазери, компютърни чипове, бронежилетки и очила за нощно виждане.

Наскоро руският генерал-лейтенант Алексей Савин изненадващо заявява, че човечеството е защитавано от сериозни катаклизми от извънземни същества. Той разкрива, че руското правителство има осъществена среща с тях, но те не се нуждаят от земните ни ресурси, тъй като могат да създадат всичко, което им е необходимо.

Преди броени седмици тази теория отново беше подложена на обсъждане в интернет, след като някои хора заподозряха подобна спасителна намеса на извънземните в падането на метеорита в Челябинск. Качен е също така и видеоклип, показващ появата на непознато летателно тяло, което се приближава до метеорита.

Източник:chudesa.net