Американският учен от Вашингтонския университет, проф. Джералд Полак, обяви на международна научна конференция, проведена в Боровец, че е открито и четвърто агрегатно състояние на водата, пише за необикновеното откритие сайтът sanovnik.bg

Знае се, че водата има общо три агрегатни състояния – течно, твърдо и газообразно. Новооткритото агрегатно състояние представлява хибрид между твърдото и течното. То е много по-различно от известните до този момент и притежава различни свойства, като структурата му е по-сложна и прилича на желе.

Проф. Полак заявява, че енергията на такава вода е изградена от Слънцето, а самите експерименти с новооткритото агрегатно състояние са свързани с хомеопатията.

voda

Той гарантира, че съществуват документални доказателства, получени от екипа му, които показват, че самите водни структури се променят заедно с мисловните нагласи, което на практика означава, че хомеопатията е в състояние да лекува.

Учените са убедени, че един ден водата ще стане лекарството на бъдещето. В нейните структури са открити негативни заряди, които могат да имат благотворен ефект върху здравето.

Четвъртото агрегатно състояние се губи от клетките на организма, когато човек боледува, но отново може да се възстанови, ако то се приеме в организма.

На въпросната конференция са представени данни от различни експерименти, доказващи, че хомеопатиятаможе действително да бъде един ефективен метод на лечение.

Източник:chudesa.net