Миниванът, описан от Станишев, запечатан на снимки!

Крайслерът, който бившият премиер Сергей Станишев описа като колата-подслушвач на Цветан Цветанов, беше изловен от случайни граждани, твърдят от БЛИЦ. На снимките, направени от анонимен гражданин, действително се вижда сив Крайслер с множество антени на покрива. По време на направата на снимките, миниванът е паркиран на софийския булевард “Тодор Каблешков”, между две от най-популярните заведения за хранене в региона, които са предпочитано място за срещи на хора от бизнес кръговете за уреждане на сделки и отношения. Мястото, на което беше паркиран автомобилът веднага повдигна много въпроси за това случайно ли е местоположението му и допълнително наля масло към думите на Сергей Станишев от вчера.PODSLU6VANE

Припомнямe ви, че вчера Сергей Станишев предизвика грандиозен скандал като директно обвини бившия министър на вътрешните работи от правителството на ГЕРБ в подслушване. Според лидера на БСП лично Цветанов е давал нареждания на бившите си колеги от МВР кого да подслушват. Всичко това се е случвало с помощта на модерна апаратура, разположена в сив миниван, марка “Крайслер” обяви Станишев. Цялата група работела под напътствията на бившия вице-премиер, който най-накрая получавал и направените записи.

Цветанов побърза даотговори на обвиненията, като обвини Станишев в лъжа и заяви, че ако всички негови обвинения се докажат, лично ще поиска извинение от всички засегнати, включително и червения лидер.

Източник:razkritia.com