Признатите най-истински пророци на България – Баба Ванга и Петър Дънов предрекоха едно важно нещо

България не ще изчезне, защото в нейната земя има нещо, което не може да се купи с пари и това е духът български, потвърждават с делата си най-почитаните пророци, родени тук – Учителят Дънов и пророчицата Ванга. Страната ни ще се превърне в духовен център на човечеството. До този исторически момент има още време, казва Петър Дънов, предстоят страшни природни катаклизми, които ще разтърсят планетата.

Основателят на Бялото братство говори пред учениците: „Царството Христово ще се възроди тук, на Земята и това ще стане през XXII век“. Учителят разкрива, че е започнало изграждането на бъдещия свят. В Америка се проявява физическата страна на „шестата раса“, обаче духовната й проява е в българската земя. wangaПромените са неизбежни и в бъдещето е предречено, че Русия и Америка ще се слеят, Европа ще се премести на Екватора, а Средиземно море ще дойде до Родопите. Обаче каквото и да става, българите не бива да се страхуват, те имат мисия да пазят целокупното човечество от „лошите духове“. Надарени с твърдост, българите ще защитават тази крепост, която пази любовта към Бога и така завинаги ще се прославят, предрича Петър Дънов през 1941, годината на неговото „второ прераждане“. Като неслучайно и много странно съвпадение може да се посочи фактът, че Ванга получава широката си известност и признание точно през същата година.

Не бива да се забравят нейните думи, казани за българския народ и държава. След години на изпитания, ще мине време и ще дойдат по-добрите дни за България. Хората ще добият самочувствие и великите държави ще ни почитат и уважават. За всеки народ има звезда-закрилница, но на някои не дадено да имат. Такива народи и държавите им може да изчезнат един ден, но България не ще ги последва, защото за нея има не  една само  звезда на небето, а над нея бди цяло съзвездие.

Източник:chudesa.net