•    Най-големият бизнес е да имаш партия, каза Капута.

•    Затова и той иска партия – за да е в далаверата.

Бареков завижда на ГЕРБ, че взели 100 милиона лева субсидия.

А за субсидиите на БСП и ДПС – мълчи като пукал.

Най-големият бизнес в България е това да имаш партия.

Видяхте – когато ГЕРБ спечели изборите, как се вдигна субсидията.

В джоба им са влезли над 100 милиона лева.

Това каза днес Бареков като гост на протурската ТВ7.

barekov

 

Според юристи, при добре действаща прокуратура, а не сегашната цацаратура, която е в България – Капут Бареков би трябвало не да обикаля телевизионните студиа, а вече да лежи в затвора.

На 11 май той набеди шефа на печатницата в Костинброд, че печати фалшиви бюлетини.

Оказа се, че такова нещо няма – Бареков може да бъде осъден за набедяване в престъпление, което ще го пъхне зад решетките за 6 години, коментираха за 1KAM1.EU едни от най-добрите български адвокати, специалисти по наказателно право.

Освен това много хора го съдят за клевета и обида, като най-голямото дело е за 1 милион лева – но за това не се лежи в затвора, а само се плащат глоби и обезщетения за нанесени неимуществени и имуществени вреди.

Бареков продължава да дрънка врели-некипели и вярва на платени социологически проучвания, което е все едно да плащаш на проститутка и да й вярваш, когато ти казва, че много те обича.

В същото време народът кръсти партията му ДПС-2 – или ПАРТИЯТА НА КАПУТИТЕ.

Цяла България се чуди – тежко болно ли е това момче, има ли нужда от силни лекарства.

Той – като един Пацо от Биг Брадър в политиката, или нещо като Митьо Пищова и Нидялко от Биг брадър ол старс – предпочита да става за смях и подигравка, ама да не говори за него.

Нещо от сорта на ти го плюеш, то мисли, че дъжд го вали.

В една нормална държава г-н Капута отдавна щеше да е затворник, да тропа с дървената лъжица по канчетата по време на храна, а пред останалото време да търка наровете, превръщайки се в любовен обект на закоравелите пандизчии.

Източник:1kam1.eu