Николай Бареков се закани от ефира на ТВ 7, че няма да се откаже толкова лесно от битката си с Бойко Борисов, която вече придобива наистина огромни размери

Водещият заяви, че в момента са нужни граждански бунтове, за да се спрат заканите на бившия премиер, които в момента той постоянно отправя в различни посоки на публичното пространство. Борисов използва и страниците на различни вестници, за да излива ежедневно гнева си от последния скандал с костинбродската печатница, в който беше замесен заедно със своя подчинен Цветан Цветанов само няколко дни преди провеждането на парламентарните избори в неделя.

barekov

Бареков категорично заяви, че изобщо не възнамерява да напуска пределите на България, а да остане и да продължи с още по-голяма гражданска убеденост медийната си борба срещу Борисов и Цветанов, които категорично доказаха с некадърността си, че нямат никакво място в българската политика занапред.

Журналистът засегна в изказването си по телевизията и случая с намерените бюлетини в печатницата в Костинброд, като каза, че най-вероятно става въпрос за добре организирана престъпна група, която пребивава на възможно най-високите места в държавата и върши отвратителните си и неморални действия напълно безнаказано от когото и да било.

Няколко дни по-рано Бареков направи сензационното изявление, че ако разкрие цялата информация, с която разполага, бившият премиер може изненадващо да се окаже с белезници на ръцете.
От:Константин Серафимов                     Източник:razkritia.com