Бившият вокалист на Тангра разбил сърцето на русата водеща като я заменил с примата на родната естрада

Доста пикантна информация е на път да разбуни светските среди у нас. Една стара любовна история отново предизвика интереса на родните фенове. Става въпрос за отдавнашната връзка между Стенли, който в момента се подвизава в “Музикална академия” и водещата Наталия Симеонова. Малцина знаят, че двамата са имали бурна връзка в началото на кариерата си.lili

Която обаче приключила безславно, след като водещата изловила половинката си в изневяра. “Изневеряваше ми, при това с моя колежка”, от години се жалва блондинката. Симеонова обаче упорито отказва да разкрие коя всъщност е мистериозната звезда. Оказа се, че това е не коя да е, а примата на родната естрада Лили Иванова. В началото на 90-те бившият вокалист на Тангра се залюбил с изпълнителката на “Ветрове”. Наталия научила за измяната и побързала да бие шута на неверника.

Въпреки това връзката между Стенли и Лили не просъществувала дълго, тъй като певецът също се оказал в позицията на изоставен, когато примата се запознала с Чочо Владовски, предават от “Всеки ден”, цитирани от ПИК.

Източник:razkritia.com