Премиерът имал информация кои протестират, а всички знаят, че близките на Бойко Василев са сред първите демонстранти

Орешарски сюрпризира зрителите с подхвърлени реплики като Дон Корлеоне.

Докато навън протестиращите скандират в дъжда, а жандармерията се чуди как да овладее гнева им, да измъкне премиера безпроблемно, без да окървави нечий нос, първият събеседник в „Панорама” се показа железен и като реакции, и като внушения!

Премиерът не само прима подкрепата на всички граждани (барабар с престъпниците и почерпените с екскурзия до столицата симпатизанти)! Оказва се, че докато вади държавата от батака, населението – от тоталната мизерия и прави реформи под натиск, едновременно с това се информира доволно!bus

В антиправителстеваната служба Noрешарски реагираха моментално: „Премиерът си позволи да заплаши водещия на Панорама Бойко Василев, защото не само той, но всички знаят, че негови близки са сред протестиращите от първия ден. Така правят ченгетата. Плоско и подло подхвърлят предупреждение. В неговия случай то звучи така: “А вие мислите, че аз нямам информация кои са в тези редици?””

Явно Орешарски се е научил и на стоицизъм, и на публично поемане на отговорност за скандалите и на подхвърляне на реплики като: „Ще му направя предложение, което не може да откаже!”

Източник:razkritia.com