Актьорът обеща да не дава вече интервюта вече, но в това, което даде се разстрои, показва средни пръсти и охули политиците.

Мариан Вълев не просто разтърси мрежата с участието си в „Предаването на Карбовски”, той провокира фурор!

За никой не е изненада, че той се показа емоционален, откровен, драматичен, но това, което видяха зрителите беше повече от кризата на един мъж на средна възраст.t468x_18281

Несполуката в любовта, необяснимата катастрофа, изпитанията в професията, славата и битовото насилие до такава степен разстроиха актьора, че той направи нещо повече от това да заплаче.„Мамка ви, ш.бани демагози, съсипахте България!” беше посланието на актьора към политиците, което превърнаха него и поколението му в „изгубено”. Той дори не може да се зарадва на успеха си, защото обикаля страната по участия и вижда съсипващата бедност.В личен план, освен липсата на любов, трябва да помага и на майка си, която е учила 40 децата на хора, а сега трябва да оцелява.

 

На идване към студиото неизвестни хора нападнали колата му, но той не наясно, че това били просто озверени хора от системата. Затова показа среден пръст на властта, която побъркала всички.

За него това ще е последно интервю, защото се чувства смазан от всичко!

От:Надежда Димитрова                   Източник:razkritia.com