Луксозният джип струва скромната сума от 200 бона в лева

Николай Бареков опроверга категорично твърдението, че от журналистика у нас не се ставна богат!

„Ударът” на живота му не само го вписа в историята (независимо като какъв герой), но и го обзаведе с чисто нова луксозна играчка, пишат от 1kam1.eu. Така не само начеса суетата си да накаже низвергналите го Бойко и компания, но и задоволи страстта си към луксозния начин на живот.

Бареков, който с помощта на Мая Манолова и ятаци, успя да превърне 11 май в най-скандалния Ден за размисъл, има всички основания да е доволен от себе си. Бяха открити повече бюлетини от допустимото в печатницата на Костинброд като изрично и многократно беше подчертавано, че е собственост на общинар от ГЕРБ.djip

Партиите нароиха пресконференции, медиите от всеки тип размножиха всяка клюка и инсинуация на въпроса. На другия ден Бареков (който писна, че ще го убиват – я Бойко, я президентът) и някои формации си отдъхнаха – ГЕРБ все пак спечелиха, но не толкова, че да си позволят свободата да упровалват сами!

Нататък историята я знаете – прелюбопитна коалиция, ударен реваншизъм, петъчни назначения – кое от кое по-абсурдни – Делянчо, сикаджии и какви ли не престъпници на държавна служба, протести….

А Бареков изостави първата си любов – журналистиката, за да се превърне в поредния Спасител на нацията, но яхнал скъпоценната си придобивка – “Тойота Ленд Крузер”!

Източник:razkritia.com