Хиляди пращат благодарствени послания на министър-председателя за неочаквания му петъчен „подарък”

Акцията „Оставката на Орешарски”, която запали мрежата, има продължение и то какво!

Щастливата новина, че най-нежеланият премиер от 97-а година насам е сдал властта обиколи за часове Фейсбук. Въпреки масовите поздравления, които обещаха да се превърнат в последен ударен #ДАНСwithme довечера, всичко се оказа политагитация от рода на информацията, която се рои в медиите – симпатизиращи на властта.ore[arskiПротестиращите обаче не са приключили. Втората част на акцията все още продължава: тези, които размножиха съобщението за падането на правителството, вече имат друга мисия. Активисти пускат СМС-и на личния номер на министър-председателя – 0889099666, с благодарствени послания за най-после подписаната оставка.

Съобщенията се разпращат от 16 часа. В нея се включват всички, които са чули и разпространили вестта за подадената оставка. Ударът е измислен късно снощи. Това била наказателна акция, за да накажат един определен медиен император и медиите му за “гьобелсовата им пропаганда”.
Силата на внушението е било такова, че дори българската версия на Уикипедия обяви края на кабинета „Орешарски”. Като се разбра, че това е номер, статията беше поправена.

Източник:razkritia.com